HD Film 2019 - ALTAYLAR

3 (6)

Media & Video | 4.5MB

Deskripsi

Türk filmlerine uygulanan %75’lik vergi 1948 yılında değiştirilerek %25 seviyesine çekilmiştir ve bunun sonucunda film sektörü bir anda daha rahat bir kazanç kapısı olmuş ve girişimciler tarafından ilgi çekmiştir. O yıllarda birçok yapım şirketinin ofisi İstanbul’un güzide ilçesi Beyoğlu’nun ”Yeşilçam” Sokağı’na kurulmuştur. O yıllardan sonra burda kurulan yapım şirketleri, büyük oyuncuların buralarda seçilmesi ve Türkiye’ye film kültürünün yerleştirilmesi gibi birçok önemli gelişme bu sokak aracılığıyla gerçekleşmiştir, bu yüzden Türk sineması Yeşilçam Sokağı’yla özdeşleşmiştir.
İşte o yeşilcamdan bazıları ise bunlardır;
- film izle
- hd film izle
- fullhdfilmizle
- filmi full izle
- hd film
- filmler
- film izle 2016
- full film izle
- film izle hd
- sinema izle
- film izle full
- yeni filmler
- yeşilcam filmler
- kemal sunal filmleri ve inek şaban filmleri
olmak üzere ayırılırlar tabi ki de teşekkür eder o kadar kahkahalı ve keyifli seyirler dileriz ki yüzünüzde ki gülücükler asla solmaz. :) Eyvallah.
Pajak 75% yang diterapkan pada film Turki diubah pada tahun 1948 dan dikurangi menjadi 25%. Pada tahun-tahun itu, kantor banyak perusahaan produksi didirikan di Jalan "Yeşilçam" Beyoğlu, distrik bergengsi Istanbul. di sini didirikan perusahaan produksi setelah tahun itu, beberapa perkembangan penting seperti pemilihan dan penempatan sekitar budaya film Turki telah diwujudkan melalui jalan-jalan pemain besar, sehingga diidentifikasi dengan sinema Turki Yeşilçam Sokağı'yl.
Ini beberapa gelas hijau itu;
- menonton film
- menonton film hd
- fullhdfilmle
- Film Penuh
- Film HD
- film
- Menonton Film 2016
- Menonton Film Penuh
- Menonton Film HD
- menonton film
- film penuh
- film baru
- film greenglass
- film kemal sunal dan film sapi shaban
Tentu saja, terima kasih banyak tawa dan harapan yang tampak menyenangkan sehingga senyum di wajah Anda tidak pernah pudar. :) Terima kasih.

Show More Less

Yang Terbaru HD FILM 2019

Geribildirimleriniz için teşekkür ederiz, bize gönderdiğiniz tüm hata bildirimlerini dikkatle inceleyerek düzeltmek için çok çalışıyoruz!
- Artık bildirimleri isteğinize göre aktif veya pasif yapabilirsiniz!
- İstek filmlerinizi bize bir tıkla gönderebilirsiniz eğer arşivlerimizde bulunuyorsa 30Dk. içerisinde sisteme yüklenecektir.
- Arama robotu ile istediğiniz filmi saniyeler içerisinde bulun!
- Destek ağımızı genişlettik!
- Bug Fixes and Improvements

Informasi

Perbarui:

Versi: 4.0.6

Butuh: Android 4.1 or later

Rating

BAGIKAN

Kamu juga suka