Top City Card - Guide

3.3 (38)

Belanja | 11.8MB

Deskripsi

TOP CITY CARD
Perawatan este ideea cardului?
BCR Kota Card si Top Kota Card sunt carduri de reduceri si gratuitati oferite instan ce functioneaza la nivel nasional, fiind valabile momentan di Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara si Brasov, iar di curand si di celelalte mari Orase din tara. Ideea cardurilor este sa descopere si sa recomande cele mai deosebite locuri din Rumania, diskon-urile si gratuitatile fiind unul Dintre mijloacele prin perawatan dorim sa ii determinam pe oameni sa Iasa din confortul cotidian si sa exploreze si ei aceste locuri.
Prin aceasta initiativa, ne dorim sa resuscitam turismul magang. Cardurile fiind dezvoltate la nivel nasional, vin ca un indemn catre romani sa calatoreasca mai mult prin tara, sa constientizeze ca avem toate aceste locuri deosebite si frumoase, fie ca sunt Comerciale, fie ca sunt budaya-turistice, si sa le descopere di mod langsung . Cardul, alaturi de aplicatie si situs (www.topcitycard.ro), te va ajuta sa descoperi Rumania mai avantajos, te va indruma inspre cele mai frumoase locuri din fiecare Oras unde, di ditambah, vei beneficia de diferite avantaje (diskon-uri si gratuitati instan oferite).
Speram sa te Poti folosi de aplicatia Mobila ca de un fel de harta sau ghid turistic interactiv ce te va indruma inspre partenerii nostri culturali sau comerciali.
Cum cardul obtii?
Poti Opta pentru unul Dintre cele Doua carduri:
BCR Kota Card se adreseaza persoanelor cu varste cuprinse Intre 14-30 de ani si se Emite gratuit, pe loc, la orice unitate BCR din Rumania, pe baza actului de identitate. Dalam minorilor cazul, pe langa actul de identitate pribadi, este necesar ca acestia sa fie insotiti de un parinte sau reprezentant perawatan hukum sa detina asupra sa, de asemenea, actul de identitate.
Top Kota Card se achizitioneaza prin comanda online, completand formularul de pe situs, cu livrare prin curier di termen de 48 de bijih. Cardul se adreseaza tuturor categoriilor de varste. Pret: 60 lei + biaya transportasi (10 lei di tara)
Mai multe detalii Despre fiecare kartu di parte puteti AFLA pe www.topcitycard.ro
Perawatan este ideea aplicatiei?
Aplicatia indeplineste Doua functii de baza: o functie de recomandare sebuah partenerilor din fiecare Oras dalam perawatan proiectul functioneaza si o functie de ghid turistic.
* Functia de recomandare parteneri:
Prin Doar cateva clickuri, gasesti cepat si USOR partenerii recomandati din fiecare Oras dalam perawatan proiectul este dezvoltat.
Iata o serie de pasi Foarte penyederhanaan:
- Selectezi perawatan Orasul te intereseaza
- Rezultatele pot fi afisate fie ca lista, fie pe harta (cu afisarea Celor mai apropiate oferte de locul dalam perawatan te afli).
- Exista functia de Navigare incorporata di aplicatie - vei putea primi indicatii de Navigare pentru a ajunge intr-un loc selectat de tine.
- Detaliile Unei locatii partenere includ slider cu un fotografii reprezentative, datele de kontak, tipul de diskon oferit de partener.
Ajuns OData intr-o locatie partenera, vei fi intampinat cu un MESAJ de bun venit, va perawatan termasuk si tipul de diskon de perawatan Poti beneficia cu ajutorul Kota Card BCR Kota Card sau Top.
* Functia de ghid turistic:
Dalam momentul dalam perawatan ajungi la un obiectiv inclus turistic di Proiect, fie ca e un muzeu, o Gradina botanica sau poate chiar un parc nasional, Poti fi indrumat si informat prin intermediul aplicatiei, asa cum un ghid turistic ar wajah-o.
Acest lucru faciliteaza o experienta mai completa sebuah utilizatorilor, vizitele devenind mai atractive.
Speram ca aplicatia sa va fie kucing mai utila, sa o folositi kucing mai des si sa profitati de avantajele pe perawatan proiectul vi le pune la dispozitie.
Isi sendiri sa ne contactati pentru orice sugestii sau intrebari: office@topcitycard.ro

Show More Less

Informasi

Perbarui:

Versi: 1.2.2

Butuh: Android 4.3 or later

Rating

BAGIKAN

Kamu juga suka