DemolisherZ - Yok Edici

4.8 (11)

Laga | 24.3MB

Deskripsi

DemolisherZ oyununda arabanızla bir zombi kıyametine doğru yol alın! Kıyametten kurtulabilirsen seni zindan ve bataklık bölgeleri bekliyor!
Ülkenin diğer ucunda bir kurtarma ekibi bekliyor. Yolunuzda karşınıza çıkacak ilk şey, zombiler tarafından istila edilmiş şehirler. Daha sonra goblin zindanlarını ve ölü bataklığı aşmak zorundasın. Canavar bir araba ve çok az bir parayla zombi goblin iskelet demeden ezip geç!
YARDIMCI ETKİLER:
Kalkan ve sağlık paketi toplayarak gidebildiğin kadar ileriye gitmen gerekli. Hangi yolu seçersen seç yaratıklardan kaçmayı başaramayacaksın. Tek çaren onları ezip geçmek!
DAHA FAZLA ZOMBİ. DAHA FAZLA TAHRİBAT. DAHA FAZLA KARGAŞA.
Ne için bekliyorsunuz? Kurtarma ekibi sonsuza kadar seni beklemeyecek! Kendini vahşi bir sürüşe hazırla. Gerçekten yaratık dolu yolları darmadağın etmek gibisi yok!
DemolisherZ oynaması ücretsizdir fakat 3. tarafların reklamlarını ve isteğe bağlı uygulama içi satın alımları içermektedir.
DEMOLISHERZ HERHANGİ BİR İZİN GEREKTİRMEZ!
Dapatkan mobil demolisherz jalan menuju kiamat zombie dalam permainan! Anda dapat menyingkirkan kiamat menunggu untuk Anda dan rawa penjara!
Sebuah tim penyelamat sedang menunggu di ujung lain negara. Hal pertama yang akan Anda temui di jalan, kota telah dikuasai oleh zombie. Kemudian goblin penjara dan Anda harus mengatasi rawa mati. Monster sangat sedikit uang dan mobil kerangka goblin zombie menghancurkan mengatakan sekarang!
EFEK ASSISTANT:
Melindungi dan kesehatan paket yang diperlukan untuk pergi sejauh Anda dapat pergi dan dikumpulkan. Yang akan Anda memilih jalan yang Anda pilih makhluk tidak dapat melarikan diri dari. Satu-satunya obat menyapu mereka!
ZOMBIE LEBIH. CEDERA LEBIH. Kerusuhan LEBIH.
Apa yang Anda tunggu? Penyelamat akan menunggu untuk Anda selamanya! Siapkan diri Anda pada perjalanan liar. Anda benar-benar tidak suka jalan berantakan untuk makhluk penuh!
bermain demolisherz gratis tapi opsional iklan pihak ke-3 dan di-app pembelian termasuk.
DEMOLISHERZ TIDAK MEMERLUKAN IZIN APAPUN!

Show More Less

Yang Terbaru DemolisherZ

Yayınlandı.

Informasi

Perbarui:

Versi: 0.1

Butuh: Android 4.1 or later

Rating

BAGIKAN

Kamu juga suka