Keukens

3 (0)

ライフスタイル | 209.3KB

説明

De Keukens-app bevat diverse artikelen en productinformatie over allerhande aspecten van koken en keukengenot. Daarnaast kunt u met de Woonwinkels-functie snel alle woonwinkels bij u in de buurt vinden die keukens verkopen, of zoeken op plaatsnaam of postcode. Van de gevonden woonwinkels kunt u adresgegevens en openingstijden weergeven. Daarnaast kunt u direct bellen of mailen, of de locatie van de winkel openen in de ingebouwde Kaarten-applicatie om de kortste route te vinden.
De Keukens-app is ontwikkeld voor het Voorlichtingsburo Wonen. Bij het Voorlichtingsburo Wonen zijn nagenoeg alle toonaangevende fabrikanten en organisaties aangesloten die uw wooncomfort kunnen verhogen.

Show More Less

新機能 Keukens

Maak kans op 1.000 euro!
Het Voorlichtingsburo Wonen wil graag uw mening horen over de showroom, service, kwaliteit etc. van aangesloten winkels. Geef uw mening en maak kans op 1.000 euro!
Het Voorlichtingsburo Wonen verloot 1.000 euro onder elke groep van 10.000 inzenders. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht. Het Voorlichtingsburo is verplicht over prijzen hoger dan 450 euro kansspelbelasting in te houden. Over deze actie of de uitslag daarvan kan niet worden gecorrespondeerd.

情報

更新日:

現在のバージョン: 1.1.3

Android 要件: Android 4 or later

Rate

Share by

あなたへのおすすめ