Din Taxi Fastpris

2.85 (6)

Perjalanan & Tempatan | 50.5MB

Penerangan

Din Taxi - med fokus på service og miljø!
Din Taxi AS i Tromsø har sitt utspring i Stein Sørensen Persontransport AS (SSP) - et selskap med over 40 års erfaring innen persontransport. I september 2008 startet Din Taxi med prøvedrift og en måned senere var vi i full gang med å frakte passasjerer rundt i byen. Høsten 2011 har vi 30 biler i vår tjeneste, og nye løyver kommer stadig til.
Et miljøvennlig selskap
Som et relativt nytt selskap og med nye løyver har vi muligheten til å sette miljøet i fokus. Nye biler gir oss anledning til å være et miljøvennlig selskap. Vi påvirker våre løyvehavere til å anskaffe miljøvennlige biler, og flere av våre løyver er øremerket hybridbiler.

Våre sjåfører læres opp i miljøvennlig og økonomisk kjøring gjennom vårt ”Eco-driving”-kurs, og en bil fra Din Taxi har begrenset anledning til å stå på tomgang.
Best på service
Gjennom 40 år med persontransport, syketransport og skolekjøring i SSP, vet vi alt om viktigheten av service og pålitelighet i alle ledd. Derfor tar vi private kunder og bedriftskunder like seriøst og bestreber oss å framstå som selskapet som er best på service.

Show More Less

Yang Baru Din Taxi Fastpris

Vi har utført noen små feilrettinger og forbedret appytelsen.

Maklumat

Dikemas kini:

Versi Semasa: 3.5.0

Memerlukan Android: Android 6.0 or later

Rate

Share by

Awak juga mungkin menyukai