Fatture In Cloud

3 (8)

စီးပွားရေး | 7.0MB

ဖော်ပြချက်

Buluttaki faturalarla, küçük işletmenizi veya bireysel KDV'nizi akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden yönetebilirsiniz.
Her zaman mevcuttur ve ihtiyaç duyduğunuz yerde: Bilgisayarlardan www.fattureincloud.it sitesinden erişebilirsiniz. Office dışındayken cihazınızdan herhangi birinden rahatlık içinde.
* Ne yapabilirsiniz?
Faturalar, makbuzlar, proformasyon, alıntılar, siparişler oluşturabilirsiniz, Tercih ettiğiniz şablonu seçerek Kredi Notları ve Belgeler taşımacılığı.
Ayrıca bir satın alma işlemini akıllı telefonunuzla da fotoğraflayabilir ve bir anda bir anlık olarak koyabilir veya bir flaş içindeki müşteri / tedarikçi telefon rehberine danışabilirsiniz.
Web sürümünde, örneğin HTML dilinde belge düzenini özelleştirebilme yeteneği dahil olmak üzere ek özelliklerin bir sürümüne erişebilirsiniz.
Çevrimiçi faturalar oluşturmak hiç olmadı Çok basit!
* Kim ele alındı?
Bir profesyonelseniz, KDV numaranız var Ya da küçük bir işletme, buluttaki faturalar sizin için fatura ve muhasebe platformudur.
* Ne kadara mal olur?
İlk 31 gün tamamen ücretsizdir ve yükümlülük. Platformu kullanmaya devam etmek istiyorsanız, test süresi sonrası maliyet sadece 60 € / yıldır.
* Web sürümünün diğer özellikleri:
Elektronik üretebilirsiniz Kamu yönetimi için faturalar, depoyu, ücretleri, vergi makbuzlarını, ilk vaka adını, programı, F24 modüllerini, muhasebeciyi bağlayın ve bunları izleyerek müşterilere e-posta yoluyla faturaları otomatik olarak gönderir.
daha fazla Resmi web sitesinde bilgi www.futtureincloud.it

Show More Less

ဘာထူးသလဲ Fatture In Cloud

Rimosso supporto per smartphone, è necessario aggiornare alla nuova app.

သတင်းအချက်အလက်

အပ်ဒိတ်လုပ်ပြီး:

လက်ရှိဗားရှင်း: 1.7.14

Android လိုအပ်သည်: Android 4.0.3 or later

Rate

Share by

သင်ကြိုက်နိုင်