araba park simülatörüoyunu - araba oyunları 2020

4.25 (68)

Symulacyjne | 38.4MB

Opis

nihaioyundeneyiminehoşgeldiniz. Gamerz Land üreticilerinden size ileribirotoparkoyundeneyimigetirdi
araba park etmeoyunuveelbetteyeni park etmeoyunlarıoynamaktanheyecanduyuyormusunuz? buradasiziniçingerçeksüperücretsizotopark 2020 simülatöroyunu var. buradasıcakotoparktasürüşbecerilerinizigeliştirmeşansınız var. Bu çokoyunculu 3d şehirlüksotoparkoyunuyenibaşlayanlarveuzmanlariçin de özelolaraktasarlanmıştır. Bunusadece park araba oyunlarındanbirindevesüper park oyunundabenzersizbulacaksınız. Bu otoparkta araba oyunumdaenileriaraçlarınçokçeşitlibulacaksınız. bazı modern tekniklerkullanarak, otoparktaiyikontrolsahibiolabilirsiniz. park macerasındauzmanolduğunuzudüşünüyormusunuz, durmayınvearabanızıngelmesinintadınıçıkarmayın. buyeniotoparkoyunlarındayenibirdöneminbaşlangıcı. zorluotoparkkeskindönüşlerdemantıklısürüşileilgilidir, çünküaceleetmeyegerekyoktur. diğeroyunlarınaksinebumükemmel park oyunu size yüksekkaliteligrafiklerverecektir. Bu yeni park oyunundaeniyi park etmebecerilerinizikullanabilirsiniz. bukolayvesorunsuz park yeriöğrenmeşansı. Bu araba park oyunuoyunevotoparkiçinindirilmesineizinverilir.
aşırı park 3d hoşgeldinizve vintage araba park oyunugerçekmaceraeldeileklasikotoparkoynamak. Gelişmişözellikleriilezorluklasikotopark 2018 oyunu, yeni park oyunundabecerilerinizi test etmedesizişaşırtacak. Bu oyunuoynamakvezor park oyunlarında park etmebecerilerinizigöstermekiçinyenibiruzmanaraçsürücüsüolmak. Bu oyunkasabadakeyiflivesertotoparksimülasyonhdoyunu. Eğer test etmekiçinhazırsanız, buoyununlükstekerleklerininarkasınageçinveeski model araba sürücüsüolun. en son ve her şeydahilotopark, zorlukoşullarda araba park etmekiçin size birmeydanokumaverecektir. şimdienbağımlılıksürüşve park macerabirotoparksürücüsüolaraksizi test etmekiçinburada. lüks araba park oyunufarklıbirşeydenemekistiyorsanız o zaman bu 3d araba park oyunualmakveimkansız park meydanheyecanınıtadınıçıkarın. eniyi araba sürücüsüve park araba simülatörüoyunlarışampiyonuolun. manuelotoparkücretsizoyunlardatüm araba sürmekmümkünolacak. Yoğunsaatlerde park alanındaçokfazla araba var. buotoparkkolayoyunda size yüksekdüzeydegerçekçibirdeneyimsunuyoruz. Bu gerçekçi araba park oyunuile 3d dünyanıntadınıçıkarınvekolay park keyfiniçıkarın. Bu 3d modern otoparkoyunlarında 2020, farklıotoparklardaotoparkvesürüşzorluklarınınnihaieğlencesiniyaşayacaksınız. son ve modern şehirotoparkoyunortamı.
Bu otoparkilerioyunözellikle park oynamakveöğrenmekisteyenleriçintasarlanmıştır. birçok araba parkıoyunuoynamışolabilirsiniz, ancakbu araba park simülatörü size sadecebenzersiz park deneyimiyaşatmaklakalmayacak, aynızamandabazı modern araba park etmedeneyimini de öğretecektir. park arenasındabir araba park normalde araba sürücüilekarşılaştırıldığındaoldukçazorbirdeneyimolacaktır. buyüzdenbarkin'dekiyeteneklerinizi test etmekiçinbuklasikotoparkoyununutasarladık. Aracınızıbelirlenmiş park yerine park edinveotoparkkaptanıolun. Bu otoparkmaceraoyunundafarklıseviyelerlekarşılaşacaksınızve o zamanakadaruzmanbirotoparksürücüsüolacaksınız. yeniseviyeleroynamayabaşladığınızdaotoparkmaceradahaheyecanlıolur. mükemmelhdgrafiklerilemükemmel park deneyimininkeyfiniçıkarın.
tamamen araba barkintutunkadarveyasüreceuzmanaraçsürücüsüolamaz. arabanızı park etmekonusundauzmanolmanıziçinçok modern veileritekniklerkullanılmıştır. her seviyebiröncekindenfarklıdır, böylece her seferindefarklışeyleridenemenizeyardımcıolur. Direksiyondaykendikkatliolmalısınız, mola, hızlandırıcıvedebriyajınuygunkullanımyaşı ne kadaraziseelemeşansı o kadarazolur.

Show More Less

Informacja

Zaktualizowano:

Aktualna wersja: 1.0

Wymaga Androida: Android 5.0 or later

Rate

Share by

Może Ci się spodobać