BAUSA - Was Du Liebe nennst

3 (0)

เพลงและเสียง | 3.7MB

คำอธิบาย

In elke hoek van de wereld kunnen muziek en liedjes niet worden gescheiden. Iedereen in deze wereld heeft een zeer hechte traditie met muziek. muziek is een kunstwerk dat mensen die luisteren naar meer vrolijk en levendig kunnen maken. in deze streaming mp3-applicatie zijn nummers beschikbaar voor fans van BAUSA die kunnen genieten van alle nummers op de likes. deze applicatie is heel gemakkelijk om van het nummer van BAUSA te genieten. Zorg dat je een complete functie hebt, zodat je heel comfortabel kunt genieten van het nummer BAUSA, waar je ook bent. Je kunt ook meezingen omdat er songteksten zijn.
In elke ochtend, middag, middag en avond klinkt bijna altijd het geluid van muziek en liedjes overal. Muziek geeft zijn eigen kleur in je leven. muziek maakt deel uit van het kunstwerk dat niet kan worden gescheiden van ons dagelijks leven. Het nummer van BAUSA geeft zijn eigen nuance in je leven. Je kunt overal waar je bent van Mp3 Music BAUSAL genieten. Mp3 Liedjes Het lied BAUSA is uitgerust met songteksten, zodat je mee kunt zingen terwijl het nummer op het spel staat en je je geluk kunt voltooien door te genieten van het streamen van nummers die beschikbaar zijn in deze apliksi. BAUSA-toepassing heeft de beste kwaliteit en is zeer gemakkelijk te gebruiken.
Het lied van BAUSA kan worden genoten door in de kamer, in de woonkamer en in de keuken te zitten, met de toepassing van BAUSA zal uw werk gemakkelijker en meer inspiratie voelen. sound yag in de streaming app stream dit nummer BAUSA heeft een erg mooie stem en de beste kwaliteit.
Toepassingsfuncties
1. Mp3-speler
2. Teksten
3. Huid
4. Song voltooien
5. Lichtgewicht toepassingen
6. Instelling
Lied van BAUSA
BAUSA - Was Du Liebe nennst
BAUSA - Stripperin
BAUSA - Tropfen
BAUSA - Baron
BAUSA - Warum du mich hasst - Snippet
BAUSA - Medusa
BAUSA - Weit weg
En nog veel meer
Disclaimer:
Deze app vereist een goede internetverbinding. u kunt WIFI / 4G LTE / 3G gebruiken. Ik hoop dat deze streaming-app je ten goede komt en je leven kleurrijker maakt. selamta geniet van het verzenden van uw kritiek en suggesties om de kwaliteit van de applicatie te verbeteren. BEDANKT

Show More Less

ข้อมูล

อัปเดตเมื่อ:

เวอร์ชันปัจจุบัน: 1.2.3

เวอร์ชัน Android ที่กำหนด: Android 4.0 or later

Rate

Share by

คุณอาจชอบ