Manele Vechi

4.8 (35)

Musika at Audio | 3.6MB

Paglalarawan

Va multumim ca si in 2020 sunteti alaturi de noi si va multumim ca ne sustineti!
De aici poti descarca si asculta Manele Romania, o colectie completa cu peste 500 de manele vechi
non-stop gratis muzica cu manele vechi, manele vechi de dragoste gratuite cu artisti precum Florin Salam, Nicolae Guta, Copilul de Aur, Susanu, Mr. Juve, Adrian Minune si multi alti cantareti.
Asculta: Manele vechi,
manele vechi gratis,
Manele romanesti, Manele Vechi cu multi cantareti renumiti si iubiti de intreaga lume,doar cu aceasta aplicatie de Manele Vechi GRATIS ascultI tot ce iti pofteste sufletul in aceasta aplicatie unica cu: Manele Vechi GRATIS .
De astazi ai la dispozitie cea mai buna aplicatie cu manele vechi, cea mai colectie de top cu manele vechi, in care poti asculta cele mai frumoase manele vechi.
De acum vei retraii momentele frumoase ascultand Manele Vechi pe care le ascultai cand erai mic, poti face acest lucru doar cu aceasta aplicatie de Manele Vechi.
De astazi regii manelelor s-au reintors, de acum poti asculta cei mai buni manelisti descarcand aceasta aplicatie unica cu peste 500 de manele vechi doar pentru tine, asculta-i pe cei care au dat nastere acestor melodii unice cu care ai fost cel mai fericit in copilarie!
Manele Vechi , este cea mai buna aplicatie unde vei asculta: manele vechi gratis, manele cu Florin salam, Nicolae Guta, Copilul de Aur, Susanu, Mr. Juve, Adrian Minune si multi alti cantareti.
Bucura-te de
Manele Vechi si in 2020 alaturi de cei mai buni cantareti de manele din Romania.
Manele gratis, Manele cu Denisa, Florin Salam, Sorin Copilul de Aur, Adrian Minune, Laura Vass, Adi de la Valcea, Nicolae Guta, Nicoleta Guta, Jean de la Craiovapentru a te distra alaturi de noi cu cele mai bune, te vor distra zi de zi. Manele gratis, iti vor aduce zambetul pe buze in fiecare zi.
Cel mai bun: radio manele gratis, unde vei asculta: radio manele live, Radio manele vechi, radio manele gratis
Aplicatia Radio Manele pentru Android va ofera posibilitatea de-a asculta live online,cele mai noi manele de la cele mai renumite posturi de radio

Show More Less

Impormasyon

Na-update:

Kasalukuyang Bersyon: 2.2

Nangangailangan ng Android: Android 4.1 or later

Rate

Share by

Maaari Ka ring Magustuhan