Caps - Resimli söz yap - Yazılı resimler oluşturun

3 (0)

Mga Tool | 1.5MB

Paglalarawan

Caps, resimli sözler ile binlerce sözler arasında arama yapın, binlerce kaliteli arkaplan resimlerini kullanarak resimli sözleriniz için harika görsel resimli içerikler oluşturun. Ve bunu sadece 1mb lık ultra küçük uygulamamız ile yapın (internet gerekli).
Sınırsız şekilde yeni söz arayıp, bu sözlerden istediğiniz yazıları ekleyebilir, isterseniz kendinize ait sözleri yazarak ekrana sınırsız yazı ekleyebilirsiniz. Bununla beraber eklediğiniz her yazı ve sözü bir çok düzenleme aracı ile isteğinize ve zevkinize göre değiştirebilirsiniz.
Harika arkaplan resimleri: 1 milyona yakın resim arşivi bulunan pixabay destekli resimler arasında arama yaparak yada kategori bazlı listeleme yaparak, dilediğiniz kaliteli görüntüyü ekranınızda arkaplan resmi olarak kullanabilirsiniz.
Arkaplan renkleri: Binlerce kombinasyon ulusturabileceğiniz harika renk paleti ile sözlerinizin arkaplanını resim yerine sadece renk olarak belirleyebilirsiniz, yada renk ile beraber arkaplan resmi kullanabilir, Alpha değerini değiştirerek renk ve arkaplan resminin birbiri ile kullanımını sağlayabilirsiniz.
Resimli sözler oluştururken isterseniz kameranızdan resim çekerek arkaplanda kullanın, isterseniz telefonunuzda daha önceden kayıtlı olan herhangi bir resmi. Özgürsunuz...
300 den fazla ikon arasında seçim yaparak ekleyebilir, bu ikonları büyültüp, küçültebilir yada kaldırabilirsiniz.
Yazı fontları: Yüzlerce yazı fontundan dilediğinizi eklediğiniz herhangi bir sözün stilini değiştirmek için kullanabilirsiniz.
Favorilerinizdeki sözler: Arama kısmını kullanarak binlerce söz arasından bulduğunuz, ilerde kullanabileceğiniz, sevdiğiniz sözleri favorilerinize ekleyebilirsiniz.
Kaliteli kayıt: Harika ötesi kaliteli olarak oluşturduğunuz resimli sözleri kaydedebilir, yada paylaşma özelliğini kullanarak hızlı bir şekilde sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Show More Less

Impormasyon

Na-update:

Kasalukuyang Bersyon: 5.0

Nangangailangan ng Android: Android 4.4 or later

Rate

Share by

Maaari Ka ring Magustuhan