Uzice u dzepu

3 (0)

Paglalakbay at Lokal | 11.3MB

Paglalarawan

Ceo projekat je osmisljen sa ciljem da u svakom trenutku imate neophodne informacije na dohvat ruke. Radi ostvarivanja istog, aplikacija je osmisljena na vodecim mobilnim platformama: Android, iOS i Windows Phone OS. Aplikacije se mogu preuzeti besplatno na zvanicnim "storovima" tj prodavnicama za svaki operativni sistem.
Kada su u pitanju dinamicni sadrzaji aplikacija ce sadrzati:
- vesti u reziji "Zute minute"
- repertoar pozorista
- repertoar bioskopa
- raspored dezurnih apoteka
- program klubova
- red voznje autobuske i zeleznicke stanice*
- vazna obavestenja i informacije
Kategorije u okviru aplikacije:
- vesti
- informacije
- brza hrana
- restorani i kafici
- zdravstvo
- sport i rekreacija
- smestaj
- transport
- turizam
- obrazovanje
- kultura
- usluge
- trgovina
- privreda
- uzicani u patroli
- oglasi
- izgubljeno-nadjeno
- Uzice kroz objektiv
Unosi u okviru kategorija sadrze osnovne informacije, nekoliko slika i/ili video klipova i kontakt podatke (telefon, adresa, sajt, e-mail...) kao i Google mapu. Postoji mogucnost integracije i sa socijalnim mrezama kada je to potrebno gde sistem prikazuje informacije koje pisete na Vasoj facebook stranici. To omogucava da se zainteresovani klijenti pored gore navedenih stavki mogu informisati i o aktuelnim dogadjajima.
Sistem takodje ima mogucnost slanja poruka unutar aplikacije koji su zamisljeni da se koriste u informativne i humanitarne svrhe u saradnji sa gradom, humanitarnim organizacijama i slicno.
Za korisnike racunara, kao i one koji koriste BlackBerry OS ili Symbian ili neki od operativnih sistema koji se ne klasifikuju kao "pametni", postojace sajt koji ce biti prilagodljiv razlicitim ekranima (tablet, telefon, veci ili manji monitor, tv...). Sajt ce biti objavljen nesto kasnije, a osmisljen je kao prosirena verzija aplikacije tj sadrzace jos neke kategorije vesti, male oglase, itd...
Kornisnike aplikacije i sajta ocekuju vredne nagrade: voznja avionom oko Uzica, karte za bioskop i pozoriste, kontrola zdravlja kod lekara specijaliste i mnogo drugih...
Iza aplikacije stoje IT extend i Zuta Minuta.

Show More Less

Anong bago Uzice u dzepu

Podrska za Android 5.x

Impormasyon

Na-update:

Kasalukuyang Bersyon: 1.0.2

Nangangailangan ng Android: Android 2.1 or later

Rate

Share by

Maaari Ka ring Magustuhan