Kalender Svensk

4.25 (39)

Verimlilik | 6.4MB

Açıklama

Öka produktiviteten med Kalender SVERIGE, en kompakt arrangörskalender som har många funktioner! Den här händelsekalenderappen har byggt in listor över SVERIGE helgdagar och även veckantal, så du kan planera ditt schema i enlighet med detta. Bortsett från SVERIGE Holidays, har vi också observansdagar. Använd den här appen som din dagliga planerare för enkel schemaläggning. Lägg till händelser i kalendern och enkelt ange en påminnelse. Bortsett från dessa användbara funktioner kan du också personifiera denna händelsekalenderapp på olika sätt.
===========================
FUNKTIONER FÖR KALENDER SVERIGE:
==========================
• SVERIGE Kalender: se SVERIGE semester och observationer inklusive SVERIGE särskilda dagar som självständighetsdag, mors dag och fars dag.
• Lätt schemaläggning: I enkel schemaläggningsfunktion kan du lägga till händelser och ställa in påminnelse med några få kranar.
• BYTE FONT: Ändra teckensnittet på Inställning
• BYTE ALARM: Ändra larmets ljud på Inställning
• BYTE BAKGRUND: ändra bakgrundsfärg och använd din bild som bakgrund
• VECKA START: Välj om du vill ha söndag eller måndag för att starta veckan.
Som du kan se har vår app många viktiga funktioner för att hjälpa någon att öka produktiviteten, oavsett om du är affärsman, student, frilansare eller hemmafru. Den här appen har minimalistisk design som hjälper dig att navigera i vår app enkelt. Det tar mindre än en minut att lägga till en händelse och ange en påminnelse.
Så vad väntar du på? Ladda ner vår händelsekalenderapp och använd den som en daglig planerare för att förbättra produktiviteten!

Show More Less

Ne var ne yok Kalender Svensk

★ Förbättrad layout och prestanda
★ Funktion för säkerhetskopiering och återställning
★ Crash fix på vissa telefonenheter

Bilgi

Güncellendi:

Mevcut Sürüm: 1.5

Gereken Android sürümü: Android 4.1 or later

Rate

Share by

Şunlar da hoşunuza gidebilir