Autos Clásicos

3 (0)

Entertainment | 20.3MB

Description

Eski bir arabaya atıfta bulunduğumuzda, genellikle eski ya da koleksiyon diyelim, ancak belirtilen kelime klasik otomatiktir.
Neden ve ne zaman bir araba klasik olur?
Kesinlikle, en prestijli markalarla yaratılan, en prestijli markalar tarafından sağlanan, en prestijli markalarla, en son nesil ve yüksek değerlerin teknik detayları ile birlikte benzersiz modeller olarak.
Bu özelliklerle, Rolls-Royce, Bugatti, Ferrari, Dusemberg, Jaguar, Cadillac, Bentley, VbTetera gibi markaların.
Ama sadece listeyi bütünleştirenler; Arabaya dış faktörler tarafından klasik olabilirler ve bazıları özel bir sosyal durum veya belirli bir tarihsel anı tarafından bu kategoriye ulaşabilirler.
🚗 Aralarında aralarında, arabayı erişilebilir hale getiren devrimci Ford T 🚘'yu sokabiliriz. herşey; Jeep, II. Dünya Savaşı'ndaki varlığından sonra şöhrete başladı; İtalya'daki savaş sonrası endüstrinin bir örneği olarak, bir endüstriyel başarısızlığın ve Fiat Topolino'nun Temsilcisi olan Al Ford Edsel.
Graham Robson, klasik arabalarda, bazen klasik arabaların bir haraç olduğunu söylüyor. Yaratıcısına ve çoğu güncel modelin yalnızca bir bilgisayarın ürünü veya bir bilgisayar programının ürünüdür.
Bunun yerine kişiliğe sahipler; Onların arkasında, ona imzasını veren, ona imzasını veren ve ilham kaynağı gibi, Mini, Ferdinand Porsche, İsviçre İspanyol, Colin Chapman ile Mini, Ferdinand Porscht gibi İsviçre İspanyol'ü olan Mini, Ferdinand Porscht gibi Rekabet Arabaları, Lee Iacocca, Cobra, Ettore Bugatti, Sir Henry Royce ve Enzo Ferrari ile Carol Shelby ile LEACCCA.
"Klasik Otomobiller" uygulamasını indirin ve arabaların en iyi zamanının tadını çıkarın
Lütfen bize yorumlarınızı ve derecelendirmelerinizi gönderin
Sevimli günler
Mafalda_Gye

Show More Less

What's New Autos Clásicos

Añadimos nueva información e imágenes. Fabulosa!

Information

Updated:

Version: 3.0

Requires: Android 4.4 or later

Rate

Share by

You May Also Like