Details

Stacionet e Radio Kosovës

5 (10)

Music & Audio | 4.0MB

Description

Dëgjoni stacionet më të mira të radios nga Kosova, pa marrë parasysh se ku jeni.
Karakteristikat kryesore:
✦ FM / AM & Internet - Stacionet e Radio Kosovës
✦ Dëgjoni radiot në sfond
✦ Ruani stacionet tuaja të preferuara të Kosovës
✦ Rikthim i menjëhershëm dhe cilësi premium
¨ Kërkimi i menjëhershëm
¨ Ndani me miqtë përmes Facebook, Twitter ose Email
Disa nga stacionet e përfshira janë:
♫ Radio Fontana Burim
♫ RTK - Radio Kosova 1 Prishtina 
♫ RTK - Radio Kosova 2 Prishtina 
♫ Top Iliria Radio Deçan
♫ Radio Zeri i Shtimes Shtime
♫ Radio Drenasi Drenas
♫ Radio Dukagini Pejë
♫ Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Prishtina 
♫ Radio SHARRI Sharri
♫ Radio Vala Rinore Prishtina 
♫ Radio Llapi  Podujeva
♫ Positive Radios EX YU Manastir Gračanica
♫ Radio Vizioni Podujeva
♫ Radio Ilirida Prishtina 
♫ Radio Peja Pejë
♫ Radio Vicianum Vushtrri
♫ Studio Rejan Prizren
♫ Radio Alba Kline Klinë e Epërme
♫ Radio Maria Kosovo Prizren
♫ Radio BESA Prishtina 
♫ Radio Kfor Prishtina 
♫ Radio Gjakova Gjakova
♫ Radio Ballina Prishtina 
♫ Radio Pendimi Kanali 1 Prishtina 
♫ Radio Pendimi Kanali 2 Prishtina 
♫ Radio Plus 102.2 FM Prishtina 
dhe shumë më tepër ...!
Shënim: Duhet të keni lidhje në Internet për të përdorur aplikacionin.
Nëse ju pëlqen aplikacioni "Stacionet e Radio Kosovës" na jepni një vlerësim me 5 yje ★★★★, kështu që ne mund të vazhdojmë të përmirësojmë aplikacionin për ju!
Faleminderit!

Information

Update:

Version: 2.0.1

Requires: Android4.1 or later

Rate

Share by

User also download

You may also like