বর্ণনা

Bilgi,İletişim Teknolojileri ve Enerji dergisi olan ICT MEDIA yaklaşık 20 yıllık tecrübesiyle sektörün nabzını tutmaktadır.
T.C.Cumhurbaşkanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Valilikler, İl Genel Meclisleri, TBMM üyelerine, Büyükelçilikler, Temsilcilikler ve Yabancı Misyon Şeflikleri, Ticari Ataşelikler, AB Türkiye temsilcilikleri, ITU konsey üyeleri, Sanayi ve Ticaret Odaları, Stratejik Araştırma Merkezleri, Üniversitelerin Rektörlükleri, Ar-Ge ve bilimsel araştırma merkezleri, Yerel ve Uluslararası telekomünikasyon ve bilişim sektörü firmaları, Sivil Toplum kuruluşları, EMEA Bölgesi operatörleri ve düzenleyici kurumları üst düzey yöneticileri, SAMENA Telekomünikasyon Konseyi üyelerine abonelik yöntemiyle gönderilmektedir. Türkiye’deki havalimanlarının VIP salonlarının yanı sıra dergimizin sayılarına iOS ve Android üzerinden de ulaşılabilmektedir. Dergimiz online olarak İngiltere, ABD, Almanya başta olmak üzere 59 ülkeden takip edilmektedir.
ICT MEDIA, which is Information, Communication Technologies and Energy magazine, holds the pulse of the sector with nearly 20 years of experience.
ROT Presidency, Transport and Infrastructure, Ministry of Information and Communication Technologies Authority, Governors, Provincial Councils, the members of Parliament, Embassies, Representatives and Foreign Mission Chief, Commercial Attaches, Turkey and the EU representatives, ITU council members, Chamber of Commerce, Strategic Research Centers The Rectorates of universities, R & D and scientific research centers, local and international telecommunication and IT companies, NGOs, EMEA Region operators and senior executives of regulatory agencies are sent to SAMENA Telecommunications Council members by subscription method. the issue of our magazine as well as VIP lounges in airports in Turkey can be reached via the Android and iOS. Our magazine is followed online in 59 countries including UK, USA and Germany.

Show More Less

নতুন কি ICT Haber

Hatalar giderildi

তথ্য

আপডেট করা হয়েছে:

বর্তমান ভার্সন: 1.0.1

Android প্রয়োজন: Android 4.4 or later

Rate

Share by

তুমিও পছন্দ করতে পার