ICT Haber

5 (13)

Berita & Majalah | 3.8MB

Deskripsi

Bilgi,İletişim Teknolojileri ve Enerji dergisi olan ICT MEDIA yaklaşık 20 yıllık tecrübesiyle sektörün nabzını tutmaktadır.
T.C.Cumhurbaşkanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Valilikler, İl Genel Meclisleri, TBMM üyelerine, Büyükelçilikler, Temsilcilikler ve Yabancı Misyon Şeflikleri, Ticari Ataşelikler, AB Türkiye temsilcilikleri, ITU konsey üyeleri, Sanayi ve Ticaret Odaları, Stratejik Araştırma Merkezleri, Üniversitelerin Rektörlükleri, Ar-Ge ve bilimsel araştırma merkezleri, Yerel ve Uluslararası telekomünikasyon ve bilişim sektörü firmaları, Sivil Toplum kuruluşları, EMEA Bölgesi operatörleri ve düzenleyici kurumları üst düzey yöneticileri, SAMENA Telekomünikasyon Konseyi üyelerine abonelik yöntemiyle gönderilmektedir. Türkiye’deki havalimanlarının VIP salonlarının yanı sıra dergimizin sayılarına iOS ve Android üzerinden de ulaşılabilmektedir. Dergimiz online olarak İngiltere, ABD, Almanya başta olmak üzere 59 ülkeden takip edilmektedir.
ICT MEDIA, yang merupakan Teknologi Informasi, Komunikasi, dan Energi, memegang denyut nadi sektor ini dengan hampir 20 tahun pengalaman.
ROT Kepresidenan, Transportasi dan Infrastruktur, Departemen Informasi dan Komunikasi Otoritas Teknologi, Gubernur, Dewan Provinsi, anggota Parlemen, Kedutaan, Perwakilan dan Misi Kepala Asing, Atase Komersial, Turki dan perwakilan Uni Eropa, anggota dewan ITU, Kamar Dagang, Pusat Penelitian Strategis Rektorat universitas, R & D dan pusat penelitian ilmiah, perusahaan telekomunikasi dan IT lokal dan internasional, LSM, operator Wilayah EMEA dan eksekutif senior badan pengatur dikirim ke anggota Dewan Telekomunikasi SAMENA dengan metode berlangganan. edisi majalah kami serta lounge VIP di bandara di Turki dapat dicapai melalui Android dan iOS. Majalah kami diikuti online di 59 negara termasuk Inggris, Amerika Serikat dan Jerman.

Show More Less

Yang Terbaru ICT Haber

Hatalar giderildi

Informasi

Perbarui:

Versi: 1.0.1

Butuh: Android 4.4 or later

Rating

BAGIKAN

Kamu juga suka