Yanlış Kafalar - Kafa Değiştirme Oyunu

3 (6)

Pendidikan | 35.0MB

Deskripsi

Merhaba Arkadaşlar!
Merakla beklenen Yanlış Kafalar oyunu sizlerle! Türkiye’de bizim de fan olduğumuz en çok sevilen çizgi film karakterleri Niloy, Rafadan Tayfa, Hayri, Kamil, Akın, Hapşu, Harika Kanatlar, Tospik, Mert ve Sevim çizgi film karakterlerinin kafalarını doğru yerlere yerleştirerek hem eğlenin hem keyifli vakit geçirin.
Okul öncesi eğitime katkı sağlayacak olan bu oyunda çocuklarımız hem algılarını hem de oyun oynayarak becerilerini geliştirecektir. Televizyonda en çok sevilen çizgi film animasyon karakterleri ile oyunu çok kolay bir şekilde oynanır hale getirdik. Siz anne ve babalar da bu sürede dinlenme fırsatı bulabilirsiniz.
Oyun Özellikleri:
Eğitici ve Öğretici
100’den fazla karakter
HD Grafikler
Basit Kullanım
Hd Ses Efektleri
Küçük depolama alanı
Halo Teman!
Permainan yang sangat diantisipasi dengan salah pikiran Anda! karakter kartun yang paling dicintai yang kita penggemar di Turki, Niloy, awak Soft-direbus, Hayri, Kamil Ali, Ahchoo, sayap besar, Tospik, Mert dan menghibur baik dengan menempatkan kepala karakter kartun Sevim di tempat yang tepat untuk menghabiskan waktu dan menyenangkan.
 
Dalam game ini, yang akan memberikan kontribusi untuk anak-anak kita, pendidikan pra-sekolah akan mengembangkan keterampilan mereka dengan memainkan kedua persepsi permainan. Kebanyakan game kartun televisi populer dengan karakter animasi yang kami buat akan dimainkan dengan cara yang sangat ramah. Anda dapat menemukan orang tua kesempatan untuk bersantai selama periode ini.
Fitur Game:
Pelatih dan Tutorial
Lebih dari 100 karakter
Graphics HD
Gunakan sederhana
Hd Efek Suara
penyimpanan kecil

Show More Less

Yang Terbaru Yanlış Kafalar

Yanlış Kafalar oyununu daha keyifli hale getirmek için birkaç küçük güncelleme geliştirdik.
- Hatalar giderildi

Informasi

Perbarui:

Versi: 1.3

Butuh: Android 4.1 or later

Rating

BAGIKAN

Kamu juga suka