Yanlış Kafalar - Kafa Değiştirme Oyunu

3 (6)

Educatief | 35.0MB

Omschrijving

Merhaba Arkadaşlar!
Merakla beklenen Yanlış Kafalar oyunu sizlerle! Türkiye’de bizim de fan olduğumuz en çok sevilen çizgi film karakterleri Niloy, Rafadan Tayfa, Hayri, Kamil, Akın, Hapşu, Harika Kanatlar, Tospik, Mert ve Sevim çizgi film karakterlerinin kafalarını doğru yerlere yerleştirerek hem eğlenin hem keyifli vakit geçirin.
Okul öncesi eğitime katkı sağlayacak olan bu oyunda çocuklarımız hem algılarını hem de oyun oynayarak becerilerini geliştirecektir. Televizyonda en çok sevilen çizgi film animasyon karakterleri ile oyunu çok kolay bir şekilde oynanır hale getirdik. Siz anne ve babalar da bu sürede dinlenme fırsatı bulabilirsiniz.
Oyun Özellikleri:
Eğitici ve Öğretici
100’den fazla karakter
HD Grafikler
Basit Kullanım
Hd Ses Efektleri
Küçük depolama alanı
Hello friends!
The highly anticipated game with the wrong mind you! the most beloved cartoon characters which we are fans in Turkey, Niloy, Soft-boiled crew, Hayri, Kamil Ali, Ahchoo, great wings, Tospik, Mert and entertained both by placing the head of Sevim cartoon characters in the right places to spend and enjoyable time.
 
In this game, which will contribute to our children, pre-school education will develop their skills by playing both the perception of the game. Most popular television cartoon games with animated characters we've made will be played in a very friendly manner. You can find the parents a chance to relax during this period.
Game Features:
Trainers and Tutorials
More than 100 characters
HD Graphics
simple Use
Hd Sound Effects
Small storage

Show More Less

Wat is er nieuw Yanlış Kafalar

Yanlış Kafalar oyununu daha keyifli hale getirmek için birkaç küçük güncelleme geliştirdik.
- Hatalar giderildi

Informatie

Bijgewerkt:

Huidige versie: 1.3

Android vereist: Android 4.1 or later

Rate

Share by

Dit vind je misschien ook leuk