Youtube Abone Sayacı

2.6 (393)

Pemutar & Editor Video | 4.3MB

Deskripsi

Youtubeturkiye.net ailesi olarak, Türkiye’den Youtube’a gönderilmiş videoların, Türk youtuberların analizlerini yaparak siz değerli kullanıcılara daha iyi kullanıcı deneyimi sunmayı planlamaktayız. Youtube videoları ve youtuberlar hakkında medyada çıkan haberleri toparlayarak sizlerin daha kolay ulaşabileceği bir mecra olmayı planlıyoruz. Türk youtuberlar tarafından yayınlanmış hit videoların kategorize edilmesi, puanlandırılması ile kanallar arasından seçilmiş bir video havuzu oluşturmayı dilemekteyiz.
YASAL UYARI: Youtube, bir Google şirketidir. Youtubeturkiye.net ile Youtube.com arasında herhangi bir ticari bağ bulunmamaktadır.
Sebagai keluarga Youtubeturkiye.net, dikirim dari Turki ke video YouTube, kami berencana untuk menawarkan pengalaman pengguna yang lebih baik berharga untuk pengguna dengan menganalisis Turki youtuber. Kami berencana untuk menjadi saluran yang dapat Anda jangkau dengan lebih mudah dengan mengumpulkan berita tentang video Youtube dan YouTube di media. Kami ingin membuat kumpulan video yang dipilih di antara saluran dengan mengkategorikan dan menilai video hit yang diterbitkan oleh pengguna YouTube Turki.
PENOLAKAN: Youtube adalah perusahaan Google. Anda Youtube.co antara Youtubeturkiye.net ada ikatan komersial.

Show More Less

Yang Terbaru Abone Sayacı

Abone Sayacı Kararlı Sürüm

Informasi

Perbarui:

Versi: 1.0

Butuh: Android 4.0.3 or later

Rating

(393) Rating
BAGIKAN

Kamu juga suka