Çarpım Tablosu

4.25 (127)

Giáo dục | 3.8MB

Mô tả của

ÇARPIM TABLOSU uygulaması, okul öncesi ve okula yeni başlamış minik öğrencilerin matematik ve çarpma işlemlerini öğrenmesine yardımcı olacak bir uygulamadır.
- Uygulamanın ilk bölümünde çarpım tablosunu ezberleme ve ezber kontrolleri yer alır.
- İkinci bölümünde süreli test bulunmaktadır. 3 seviyeden oluşan bu testte 30 saniye içersinde sorulan çarpma işlemlerine verilen doğru cevaplara göre puan kazaınılır.
- Eşleştirmeli test bölümünde ise 6 adet çarma işlemi için karşılarında dağınık sırada olan çarpım sonuçlarına dokunularak doğru sonuç bulunmaya çalışılır.
- Elle giriş testinde ise sorulan çarpma sorularının cevabı, tuşlara tıklanarak bulunmaya çalışılır. Yine 3 seviyeden oluşan bu testte maximum puana ulaşmaya çalışılır.
- Uygulamanın en heycanlı bölümü olan DÜELLO bölümünde ise 2 öğrenci aynı anda telefonu/tableti karşılıklı tutarak sorulan çarpma sorularına rakibinden önce doğru cevap vermeye çalışır. 10 sorudan en az 6 sını doğru cevaplayan taraf düelloyu kazanmış olur.
- Hatalar bölümünde ise tüm testlerde yanlış cevaplanan çarpma işlemlerinin doğru sonuçları gösterilir ve öğrencinin bu sorulara çalışması ve ezberlemesi sağlanır.

Show More Less

Thông tin bổ sung

Đã cập nhật:

Phiên bản hiện tại: 3.0

Cần có Android: Android 4.0.3 or later

Rate

(127) Rate it
Share by

Đề xuất cho bạn